Logowanie do strefy klienta

Gdy skończę pracę nad Waszymi zdjęciami otrzymacie hasło dostępu do całego reportażu.
Będziecie mogli bez pośpiechu i w ciszy wybrać te, które chcecie aby znalazły się w albumie.
Możecie również przekazać hasło znajomym, rodzinie i komu tylko chcecie oglądając Wasz Ślub w każdym miejscu gdzie tylko sięga internet.
Dzięki temu zdjęcia obejrzy np. Ciotka, która przyjechała z drugiego końca świata.

Ściągajcie na Facebooka i inne portale, dostęp do Waszej galerii zapewniam przez 12 miesięcy.